Hétköznapi hősök

Hétköznapi hősök

Menü

Bemutatkozó oldal

Magunkról

Stílus

Heavy metal és rock stílusban játszunk régi és új, ismert és ismeretlen dalokat is. A színpadi show része a látványos fény effektek használata és a tökéletes minőségű hang.

A nézők lába önkéntelenül is megmozdul, majd rövid idővel a kezdés után együtt lélegeznek a zenekarral. Tökéletes élmény egy hét végi estén mindenkinek.

Koncertek, rendezvények

Olyan koncerteket, rendezvényeket vállalunk el, ahol biztosíthatjuk a megfelelő minőségű fény és hang effektusokat.

Történet

A zenekar 2011-ben alakult Smith and Friends néven. A zenekar más szerzők blues-rock zenéjét játszotta. Később PiQasso csatlakozásával a zenekar elkezdett saját dalokat is játszani, amelyek a repertoár fontos részei lettek. A zenekar állandó tagjai Kovi, Ruzicska Zsolt, PiQasso volt. A basszusgitáros és dobos szerepében több változás is volt, végül  Zsolt kiválásával az első formáció megszűnt 2016-ban.

Az zenekar 2018-ban Rock Generation Band néven újjáalakul. A korábbi profil megmaradt, de hangsúlyosabb lett a kemény zene. Az új zenekarban is többször változtak a tagok, de Noro 2021-ig énekelt és 2020 telén újra csatlakozott PiQasso. A dobosunk halála miatt csatlakozott hozzánk Sanyi.

2021 végén Noro elhagyta a formációt és Attila csatlakozásával megváltozott a koncepciónk. Keményebb zene, változatosabb és élményszerűbb show.